ESCAPE

Excape game, Exit game, Exit room, Úniková hra nebo Úniková místnost. Všechno to jsou názvy jedné hry, kterou si můžete zahrát na vlastní kůži. Odehrává se v Kolíně a trvá 75 minut. Každá tato hra má za úkol, aby ovládla všechny Vaše smysly. Najdete zde mnoho nápověd a insignií, které vedou k naleznutí předmětu, který následně vede k nějakému kódu zámku. Jakmile najdete klíč, posunete se dále ve hře. Následuje nějaký úkol nebo splnění nějakého dalšího problému. Musíte hledat a nacházet odpovědi a dívat se po různých nápovědách. Co je ale nejdůležitější, tak to je práce celého týmu. Musíte přemýšlet společně, musíte se bavit a komunikovat, abyste mohli postoupit dále a nakonec uniknout z této hry. Musíte to také splnit právě v daném časovém limitu.

online hry

Na vlastní kůži tak můžete zažít pocit, jaký máte při hře, ale tento je daleko pronikavější. Věřte, že to člověka natolik ovládne, že na nic jiného nemyslí. Nechejte se unést touto fantastickou a nepředvídatelnou hrou, která Vás bude bavit. Hraje se ve dvou až pěti lidech. Ideální je pro teambuildingy, protože pro splnění hry potřebujete především komunikovat a dobře plnit veškeré úkoly a nacházet odpovědi. Hodí se také pro rodiny, které si zde alespoň mohou vyzkoušet, jak jim to klape a jak jsou si osoby ve vztazích blízké. Je to parádní zábava, která zaujme veškeré věkové kategorie. Muži i ženy se náramně budou bavit a ještě mozek budou zaobírat logickými hádankami. Kdo by si to nechtěl vyzkoušet na vlastní kůži?

opuštěné místo

Ještě dlouho po skončení hry o ní budete diskutovat

Escape je hra, který dává lidem úplně jiný pohled na život a na počítačové hry. Jedná se o zcela netradiční pojetí počítačových her, přenesených do fyzického života https://www.enigmaescape.cz/.

Luxusní zábava s přáteli na odpoledne. Pokud chcete trochu jinak, netradičně a nevšedně využít čas nebo hledáte nový způsob zábavy, přijďte si to vyzkoušet. Sami si to můžete zažít na vlastní kůži.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup