Přátelé

Přátelé jsou pro nás velkou oporou, jsou pro nás tím, co všichni potřebujeme a tím co chceme, bohužel občas jsou pro nás naopak velkou bolestí a ztrátou, kterou zažijeme. Každý musíme mít alespoň pár přátel, kteří nás podrží, když to budeme potřebovat, kteří s námi budou sdílet zábavu a prožitky. Díky našim přátelům nesedíme celé dny jen v křesle a nekoukáme hloupě do počítačů či na televizi. Kamarádi nás dokáží vytáhnout ven za zábavou či něčím, co nás naplňuje. Přátelům se můžeme vyzpovídat úplně se vším, co nás trápí a nemusíme to zbytečně dusit v sobě a nechat se tím užírat.
malíček zaslíbení
Bohužel si často vybíráme přátele nesprávně. Někteří lidé si na naše přátelé pouze hrají a pouze dělají, jak moc nás mají rádi. I z našeho nejlepšího kamaráda se může vyklubat opravdu zlý člověk, kterého jsme nikdy nechtěli poznat. Jistě se to již každému z nás stalo a každý ví, že to není nic příjemného, když se někomu svěříme s něčím, co je pro nás velmi důležité a on to poté řekne všem okolo, čímž nám někdy může zkazit i celý život. Co je však asi úplně nejhorší věc, která se může stát, je, když někoho považujeme za opravdu dobrého kamaráda, ale on naopak poštvává úplně všechny ostatní proti nám, ať už z důvodu že nám chce ublížit, nebo nás mít jen sám pro sebe. Existuje i spousta lidí, kteří nás mohou mít opravdu rádi a vážit si nás, ale kvůli tomu nechtějí dovolit nikomu dalšímu, aby se s námi bavil a pokud uvidí, že si více rozumíme s někým jiným než s ním, začne doslova žárlit a dělat problémy.
pomoc při lezení
Často je potřeba se i zamyslet nad tím, zda je lepší mít spoustu falešných přátel na sociálních sítích, abychom se mohli předhánět, s kolika lidmi si píšeme, nebo mít raději pár opravdových v reálném životě, kterým můžeme věřit úplně ve všem a u kterých víme, že s námi budou opravdu pokaždé, když se něco stane a když je budeme potřebovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup